Door gekwalificeerde trainers van RTC de Stofwolk de basisvaardigheden leren: balans-remmen-houding tijdens de skatecursus. Foto: PR
Door gekwalificeerde trainers van RTC de Stofwolk de basisvaardigheden leren: balans-remmen-houding tijdens de skatecursus. Foto: PR

Skate- en skeelercursussen voor kinderen en volwassenen

Sport Eibergen

EIBERGEN - Bij RTC De Stofwolk uit Eibergen, worden er skate-/skeelercursussen aangeboden voor kinderen en volwassenen in samenwerking met de Sport Federatie Berkelland (SFB). Deze worden gehouden op het circuit van de Stofwolk op sportpark de Bijenkamp Rietmolenseweg 5 in Eibergen. 

De cursus voor volwassenen vanaf 16 jaar wordt georganiseerd op de woensdagavonden 22 en 29 mei en 5 en 12 juni van 19.30 tot 21.00 uur. De cursus voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar wordt georganiseerd op 19 en 26 juni en 3 en 10 juli van 18.30 tot 19.30. Mocht het weer een avond niet meezitten dan wordt de les ingehaald. Beide cursussen worden begeleid door gekwalificeerde trainers van RTC de Stofwolk. De aandacht zal liggen op de basisvaardigheden balans-remmen-houding. Daarnaast wordt er natuurlijk aandacht besteed aan de veiligheid, hoe men veilig over straat kan skeeleren.
De deelnamekosten bedragen 20 euro, inclusief verzekering. Eigen materiaal is prettig, maar er is ook een mogelijkheid om het materiaal te lenen bij de SFB voor de vier lessen. Qua bescherming is de helm verplicht, overige bescherming wordt aangeraden. Aanmelden kan via www.berkellandactief.nl; voor meer info: tel. 0545-476727. Men kan zich tot uiterlijk 20 mei inschrijven voor de volwassenencursus en tot 10 juni voor de jeugdcursus.
Meer info op www.stofwolk.nl en www.sportfederatieberkelland.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant