Het PRINS Pinkster Priktoernooi bij KV Olympia’22 staat voor de 15de editie. Foto: PR

Het PRINS Pinkster Priktoernooi bij KV Olympia’22 staat voor de 15de editie. Foto: PR

Olympia’22 gaat met Pinksteren weer ‘prikken’

Sport Borculo

BORCULO - De Borculose korfbalvereniging Olympia’22 houdt op tweede pinksterdag (maandag 20 mei) weer het PRINS Pinkster Priktoernooi. Het is alweer de vijftiende editie van dit leuke en gezellige toernooi dat ook dit jaar mogelijk wordt gemaakt door hoofdsponsor rietdekkersbedrijf Prins.

Bij prikken (ook wel bekend als tienen) schieten teams van twee personen met de bal op twee korfbalmanden die tegenover elkaar staan op een afstand van zes meter. De teams schieten om de beurt en het team dat na acht minuten het meeste heeft gescoord wint die partij. Na een poulefase volgt een knock-out fase, met als climax de finale van het toernooi.
Deelname aan het Priktoernooi staat open voor iedereen die het leuk vind om mee te doen. Naast de best presterende teams wordt ook het origineelst verklede team beloond met een prijs. Inschrijven voor het toernooi kan tot uiterlijk 14 mei door een e-mail te sturen naar ppptoernooien@gmail.com, onder vermelding van de teamnaam en de teamleden. Deelname kost 4 euro per persoon. De beste vier teams ontvangen prijzengeld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant