Alle vragen over leren en werken zijn bespreekbaar. Foto: PR

Alle vragen over leren en werken zijn bespreekbaar. Foto: PR

Foto: PR

Leerwerkloket in de Bibliotheek

Economie Gendringen Terborg Ulft

GENDRINGEN-ULFT-TERBORG - Leerwerkloket Achterhoek houdt in de maand november een inloopspreekuur bij een aantal bibliotheken in de gemeente Oude IJsselstreek. In Gendringen, Ulft en Terborg wordt uitgelegd hoe blijven leren iemands kansen op de arbeidsmarkt vergroot.

Belangstellenden krijgen onafhankelijk en kosteloos advies over leren en werken in deze regio. Leerwerkloket Achterhoek is er voor iedereen: voor scholieren, studenten, werkzoekenden en werkenden. En ook voor werkgevers. De adviseurs van Leerwerkloket kennen de onderwijsmarkt, weten vele van de kansen op de arbeidsmarkt en de mogelijkheden om een opleiding te financieren.

Inloopspreekuur
Welke opleiding of beroepsrichting past bij mij? Hoe kan ik nieuwe kansen creëren via bij- of omscholing nu ik werkloos ben? Is het mogelijk om een opleiding te combineren met een stage of vak leren in de praktijk? Dit is een kleine greep uit de vragen waarmee adviseur Angela Knikkink tijdens het inloopspreekuur verder kan helpen.
Op dinsdag 7 november is het spreekuur van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Gendringen, op donderdag 9 november van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Ulft en op vrijdag 10 november van 10.00 tot 13.00 uur in de Bibliotheek Terborg. Een lidmaatschap van de bieb is niet vereist. Meer informatie is te vinden op de website.


www.achterhoeksepoort.nl