De beeldentuin van Galeriebronkhorst. Foto: Jan Bijvank

De beeldentuin van Galeriebronkhorst. Foto: Jan Bijvank

Galeriebronkhorst in Steenderen biedt zeven keer kunst tijdens Kunst4daagse

Algemeen Steenderen

STEENDEREN - Tijdens de Kunst4daagse Bronckhorst kun je bij Galeriebronkhorst van donderdag 18 tot en met zondag 21 mei werk van zeven kunstenaars zien. Zij exposeren samen in het huis en de tuin aan De Wilgen 5 in Steenderen. Elke dag is Galeriebronkhorst van 10.00 tot 17.00 uur geopend en de koffie staat klaar.

In de tuin, met een prachtig uitzicht richting uiterwaarden van de IJssel zijn beelden te zien van Anton Peters en Piet van Middelaar.
Het huis zelf, ontworpen door de Groenlose architect Erik Wamelink, leent zich uitstekend voor het houden van een expositie, al wordt speciaal voor de Kunst4daagse de woonkamer ontruimd. Presentatiepanelen worden geplaatst zodat kunstwerken van respectievelijk Joke Logtenberg, Ineke Rethans, Ina Bijvank en Rietje Heeling de aandacht krijgen die ze verdienen. Ook prachtige objecten van keramiek van Corrie Dinnissen zullen door het hele huis te zien zijn.
Gehoopt wordt op mooi fietsweer want dat is de beste manier om van kunst en de omgeving te genieten.

Galeriebronkhorst is nummer 29 in de kunstroute, de kunstbrochure met fietsroutes is ook daar verkrijgbaar. Zo kun je tevens genieten van de vele andere kunstlocaties die open zijn in de gemeente Bronckhorst.


Galeriebronkhorst.nl

Kunst4daagsebronckhorst.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant