Gezellig meetafelen bij de Kerkherberg. Foto: PR

Gezellig meetafelen bij de Kerkherberg. Foto: PR

Gezellig uit eten bij Kerkherberg in de Wingerd

Maatschappij Doetinchem

DOETINCHEM -  Kerklid of niet, gelovig of niet, jong of wat ouder: iedereen is op vrijdag 19 april om 17.45 weer welkom bij de maaltijd van de Kerkherberg in de Wingerd. Iedere keer weer is het fijn om elkaar te ontmoeten en te genieten van het samen eten. 

In de hal staat vanaf 17.45 uur een welkomstdrankje klaar en kun je elkaar al begroeten. Om 18.00 uur begint de maaltijd. Men zit met vier tot acht personen aan tafel zodat er alle ruimte is voor een gesprek. Het eten is bereid door vrijwilligers met een passie voor koken. Er is keus uit verschillende gerechten die onderling ook weer te combineren zijn.
Opgeven voor de maaltijd in de kerkherberg van 19 april kan op maandag 15 april, zoals gewoonlijk tussen 09.00 en 10.30 uur bij Nel Keukenkamp, 06-3958 0120. Daarbij kan worden aangegeven of men vegetarisch eet. Mensen met vervoersproblemen in de wijken De Huet of Dichteren kunnen vragen om om opgehaald te worden.
De toegang is 5 euro. Tijdens het kopje koffie aan het eind van de maaltijd komt iemand langs de tafels voor de betaling. Wie het kan missen mag een extraatje in de fooienpot doen. Hiermee kunnen we de kerkherberg betaalbaar houden voor iedereen. De kerkherberg is ook via het meedoen arrangement te boeken. Ook daarvoor kan men zich op de aangegeven tijd aanmelden bij Nel Keukenkamp.
De Wingerd is te vinden bij het winkelcentrum de Bongerd, De Bongerd 4, Doetinchem.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant