Scheidsrechter Bas Nijhuis. Foto: Gerbert Tiecken
Scheidsrechter Bas Nijhuis. Foto: Gerbert Tiecken

Bronckhorst JO17 Jeugdvoetbaltoernooi 10 juni bij ZZC’20

Sport Zelhem

ZELHEM - Voetbalvereniging ZZC’20 organiseert op zaterdag 10 juni het jaarlijkse Bronckhorst Jeugdtoernooi. ZZC’20 is trots om na een noodzakelijke onderbreking door de coronajaren, nu voor de twaalfde keer het Bronckhorst Jeugdtoernooi te kunnen organiseren. In 2009 is het toernooi gestart om de onderlinge band te versterken tussen alle voetbalclubs in de destijds nieuwe fusiegemeente Bronckhorst. Het toernooi, dat mede mogelijk is gemaakt door diverse sponsoren, vindt plaats op sportcomplex de Pluimerskamp van ZZC’20 in Zelhem. De shoot-outs en finalewedstrijden vinden plaats tussen 14.00 en 16.00 uur.

De twaalfde editie betreft een JO17 toernooi met tien deelnemende JO17 teams. Alle clubs in de gemeente Bronckhorst doen mee; ZZC’20 (twee teams), Halle-Wolfersveen, PAX, Keijenburgse Boys, Vorden, Ratti-Socii, HC’03 (twee teams) en Basteom. 

Het hoofdprogramma betreft de toernooiwedstrijden (start om 10.30 uur) om de finales en bekers en gedurende het toernooi de strijd om de penaltybokaal, beste speler van het toernooi en de sportiviteitsbeker. Ook deze editie is er medewerking van De Graafschap en van topscheidsrechter Bas Nijhuis.

Het Bronckhorst toernooi kent wederom de support van de politieke partijen CDA, PvdA en VVD van de gemeente Bronckhorst (bekers/prijsuitreiking) en De Graafschap. Dit onder andere voor de verkiezing van de beste speler van het toernooi en door medewerking van een keeper voor de strafschoppen series van elk team. 

De wisselbeker zal worden uitgereikt door wethouder Evert Blaauw (onder andere portefeuille Sport) van de gemeente Bronckhorst.

De finale wedstijden worden geleid door scheidsrechter Bas Nijhuis. De prijsuitreiking zal plaatsvinden om ongeveer 16.00 uur.  
Dank voor de support van de diverse sponsoren aan het toernooi en aan alle medewerkers/vrijwilligers, scheidsrechters/grensrechters, EHBO, et cetera. om het toernooi tot een succes te maken.

Op naar een sportief en respectvol toernooi. Voor meer informatie, zie de website. 


www.zzc20.nl