Gerda Marsman vertelt bij Vrouwen van Nu over haar fietsavonturen. Foto: PR

Gerda Marsman vertelt bij Vrouwen van Nu over haar fietsavonturen. Foto: PR

Gerda Marsman deelt fietsavontuur door Australië tijdens Nut ledenavond

Algemeen Zelhem

ZELHEM - Op maandag 19 februari zal Gerda Marsman tijdens de Nut ledenavond haar publiek meenemen op een inspirerend fietsavontuur door Australië. Als ervaren langeafstandsfietser deelt ze haar ervaringen van een solotocht van een jaar door dit prachtige werelddeel, waarbij ze de aanwezigen meeneemt op een reis vol avontuur en zelfontdekking.

Het verhaal belicht de uitdagingen van het fietsen door het ‘red center’ van Australië, waar Gerda dagenlang alleen op haar fiets vertrouwde, enkel gewapend met kaart en kompas. Overnachten in de natuur, koken op een houtvuur en zichzelf voorzien van voedsel uit de omgeving vormden slechts enkele aspecten van haar avontuurlijke reis.Naast de fysieke uitdagingen vertelt Gerda ook over de bijzondere ontmoetingen met mens en dier onderweg, die de tocht tot een onvergetelijke ervaring maakten. Haar verhaal is een inspiratie voor een ieder die droomt van een avontuurlijke reis en de kracht van zelfontdekking.

Gerda Marsman, geboren in 1963 en opgegroeid in Dalfsen, woont tegenwoordig in Raalte. In 2004 nam ze een drastische beslissing door haar baan als sportmasseur op te geven, haar huis te verkopen en op de fiets te stappen voor een tocht door Australië. Sinds 2019 deelt Gerda haar avonturen tijdens presentaties, waarmee ze mensen wil inspireren om dichter bij zichzelf te komen, hun hart te volgen en open te staan voor nieuwe uitdagingen.

De lezing vindt plaats in Jaimy’s restaurant, waar de deuren vanaf 19.30 uur open zullen zijn. De presentatie begint om 20.00 uur en is gratis voor Nut leden. Niet-leden zijn ook van harte welkom tegen een toegangsprijs van 5 euro, inclusief een kopje koffie.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant