Bruin Café Dubbel D en de stamgasten. Foto: Nienke Wisselink

Bruin Café Dubbel D en de stamgasten. Foto: Nienke Wisselink

Foto: PR

Op Eigen Houtje speelt ‘Bruin Café Dubbel D’

Cultuur Varsseveld

VARSSEVELD - Toneelvereniging Op Eigen Houtje uit Varsseveld speelt zaterdagavond 18 en zondagmiddag 19 november het kluchtige blijspel ‘Bruin Café Dubbel D’. 

‘Dubbel D’ staat voor Derkje en Dorien. Het zijn een paar vrolijke, jolige zussen, die samen een bruin café runnen. Dat wordt bezocht door uitgesproken karakters. Bijvoorbeeld, Reint, die vindt dat hij altijd gelijk heeft. Evert-Jan, een guitig figuur die regelmatig een borrel te veel drinkt. Wilma, zijn vrouw; je kunt haar geen fijngevoelig mens noemen. Harm, een motorrijder in hart en nieren. Alles wat Harm zegt, moet je halveren en dan is het nog spannend. De excentrieke Jet, die alleen maar via haar hondje praat. Berend, die mondjesmaat komt. Hij is zeer zuinig. Het lukt hem iedere keer weer zonder wat te betalen het café te verlaten. Daar kan de schoorsteen niet van roken! Zouden ze het hoofd boven water kunnen houden?
De voorstellingen worden gegeven in de Gesinkschure (naast ‘t Hofshuus) aan de Leemscherweg 24 te Varsseveld. Aanvang zaterdag 20 uur, en zondag 14.30 uur. De zaal is een uur eerder open. Kaarten en info op de website of bij Nathalie Heusinkveld, telefoonnummer 06-4074 0014.


www.opeigenhoutje.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant