The Dubliners. Foto: PR
The Dubliners. Foto: PR

Vier het Nationaal Theaterweekend met De Storm

Cultuur Winterswijk

WINTERSWIJK - Vier het theater in De Storm tijdens het Nationaal Theaterweekend op 27 en 28 januari. De Storm viert dan met andere theaters door heel Nederland cultuur door al vanaf 5 euro tickets aan te bieden voor voorstellingen. Jong of oud, ‘veelvraat’ of voor wie nog niet eerder in het theater is geweest: iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. 

“Theater verrast je, verwondert en inspireert en juist daarom is het zo belangrijk om het voor iedereen toegankelijk te maken”, vertelt directeur Marijt Helmink. “En dan helpt het enorm om tijdens het Nationaal Theaterweekend kennis te maken met muziek en theater voor maar 10 euro”, vult Marijt aan. 

Van populaire Ierse volksmuziek tot een speelse kidsvoorstelling
Op zaterdag 27 januari trapt ‘The Dubliners Experience’ af met een onvergetelijke muzikale hommage aan de pioniers van de populaire folk: The Dubliners. “Een authentiekere herbeleving van deze volksmuziek kun je bijna niet krijgen. Een échte buitenkans om hen hier in de regio te kunnen zien.”

Op zondag 28 januari is er de speelse familievoorstelling door slagwerkgroep Percossa (2+ jaar), waarin het hoofdpersonage Kees laat zien hoe je door je fantasie te gebruiken, avonturen kan aangaan en je leert omgaan met angsten. “De vier percussionisten van Percossa weten in de voorstelling werkelijk uit alles muziek en ritmes te halen!”

Voor de liefhebbers is er aansluitend het grootste slagwerkfestival van Nederland. Winterdrums geeft een show in samenwerking met slagwerkspeciaalzaak Interdrum en Muziekvereniging Excelsior. Het plezier en de passie voor slagwerk staan deze middag voorop en dat laten alle deelnemers graag aan je horen door verschillende stijlen en instrumenten te gebruiken.

Tickets
Tickets zijn eenvoudig online te bestellen. Of via de theaterkassa - geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, tel. 0543 – 519285.

- The Dubliners Experience | za 27 jan| 20:15 uur | 10 euro
- Percossa ‘Kees’| zo 28 jan| 11:00 uur | 7,50 euro
- Winterdrums | zo 28 jan | vanaf 12:00 uur| 5 euro of 7,50 euro in combi met Percossa

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant