Het Borchuus in Varsseveld. Foto: PR

Het Borchuus in Varsseveld. Foto: PR

BJ

Inspiratiesessie in Varsseveld voor een gelukkige vereniging

Maatschappij Varsseveld

VARSSEVELD - Hoe gaat een vereniging een gelukkige toekomst tegemoet? Een toekomst waar leden zich mede-eigenaar van de vereniging voelen.

Om dat voor elkaar te krijgen organiseert VIEP Oude IJsselstreek (Verenigings Informatie en Evaluatie Punt) organiseert in samenwerking met Socratio een masterclass en workshop: De Gelukkige Vereniging. Deze wordt op 14 november gegeven in het Borchuus in Varsseveld. Bestemd voor clubs die nieuwe inspiratie nodig hebben, nieuwe leden en vrijwilligers willen werven en een bloeiende vereniging willen blijven.

De avond begint met een inspiratiesessie door Job van Eunen. Als bevlogen spreker, coach en organisatiedeskundige is het zijn missie om Nederland elke dag een beetje gelukkiger te verenigen. In zijn boek: ‘De gelukkige vereniging - het geheim van trotse leden’ dat hij samen met Roel van der Weide schreef, beschrijft Van Eunen die visie. Hij laat zijn toehoorders ontdekken wat de kracht van hun vereniging is en hoe die in te zetten is. Deze inspiratiesessie laat op verrassende wijze zien hoe een vereniging een gelukkige toekomst tegemoet kan gaan. Een toekomst waar leden zich mede-eigenaar van de vereniging voelen. 

Interactief
In het tweede deel van de avond gaan de deelnemers interactief kijken waar in hun vereniging nog winst te behalen valt. Ze wisselen ervaringen uit met andere deelnemers en gaan aan het eind van de avond geïnspireerd naar huis met actiepunten voor hun vereniging waarmee ze aan de slag kunnen. Dit alles vanuit het motto: Je kunt niet succesvoller zijn dan gelukkig!
De bijeenkomst in het Borchuus duurt van 19.30 tot 21.30 uur en wordt verzorgd door Socratio. Aanmelden kan tot 7 november via de website.


viepoudeijsselstreek.nl/agenda