Charlestown Jazzband. Foto: PR
Charlestown Jazzband. Foto: PR

The Charlestown Jazzband bij Doe Jazz in de Kruisberg

Muziek Doetinchem

DOETINCHEM - Op zondag 11 december is er van 14.30 tot 17.00 uur een jazzmiddag met de Charlestown Jazzband in Hotel-Bistro de Kruisberg in Doetinchem. Sinds 1968 is dit het meest swingende jazzorkest uit de stad van Keizer Karel: Nijmegen. 

Door een breed en gevarieerd repertoire is de muziek van de “Charlestown” toegankelijk voor een groot publiek. Dat blijkt ook uit de vele optredens in het buitenland, waar ze steeds worden teruggevraagd als een graag geziene gast. De band speelt in de traditionele oude stijlbezetting, maar zit niet vast in het oude stijl keurslijf. Er is altijd beweging en “reuring” op het podium. Als er één band is die zich laat inspireren door een enthousiast publiek is het de “Charlestown” wel: een band weet wat “entertainen” is. 

Het orkest bestaat uit Jan Dokter (klarinet, sax en zang), Pieter Duker (trombone), Henk van Amerongen (trompet, sax en zang), Jan de Bont (gitaar), Piet Beyé (piano), Eric Beijnvoort (drums) en Rob Egging (contrabas). De entree is € 10,- en voor meer informatie kunt u kijken op de website www.doejazz81.nl.