Con Brio, met passie en plezier. Foto: Guido Pelgrim Fotografie
Con Brio, met passie en plezier. Foto: Guido Pelgrim Fotografie Guido Pelgrim

Nieuwe stek voor vrouwenkoor Con Brio

Muziek Etten

ETTEN - De vrouwen van Con Brio hebben na de sluiting van zaal Köster een nieuwe oefenruimte gevonden in Etten. In de Maartenskerk, ook wel bekend als de kleine of Oude Kerk, is het fijn zingen en de akoestiek is super.  

Con Brio staat bekend om haar gevarieerde repertoire: klassieke en lichte muziek, popmuziek, volksliederen en ook musicals. Onder leiding van dirigent Nick Moritz werkt het koor nu aan het repertoire voor de kerstviering in de Martinuskerk te Etten op zaterdag 24 december. Daarna is alle aandacht gericht op het programma van het jubileumjaar.  

Op 13 januari 2023 viert Con Brio namelijk haar 65-jarig jubileum. Het jaar staat bol van mooie activiteiten, met onder meer workshops in juni voor geïnteresseerde vrouwen. Een mooie gelegenheid om te ervaren hoe fijn het is om samen te zingen en plezier te hebben. Want plezier staat naast het streven naar kwaliteit hoog in het vaandel van het koor.
Wachten tot juni is niet nodig. Belangstellenden zijn elke woensdag van 19.45 uur tot 21.45 uur welkom op de repetitieavond. De dirigent besteedt veel aandacht aan stemtraining en vanaf januari start de aparte training in kleine groepen. Een mooi moment om aan te sluiten bij de repetities en de sfeer binnen het koor te ervaren.


www.conbrio-etten.nl