Bezoekers bij een vorige Muziek Meeting Achterhoek. Foto: Egbert Middelink

Bezoekers bij een vorige Muziek Meeting Achterhoek. Foto: Egbert Middelink

Foto: Egbert Middelink

Nieuwe Muziek Meeting Achterhoek

Muziek Doetinchem Ulft

DOETINCHEM - Poppunt Achterhoek, DRU Poppodium en Amphion Cultuurbedrijf houden op zaterdag 2 maart weer een Muziek Meeting Achterhoek (MMA). Het evenement vindt plaats in de Gruitpoortzaal 1 van Amphion Filmhuis in Doetinchem (Hofstraat 2).

MMA is een gratis dag voor iedereen die zich regelmatig met muziek bezighoudt: van muzikanten en producers tot hiphopartiesten, boekers, managers, podcasters, technici, programmeurs en podia. Alle stijlen worden vertegenwoordigd: van rap tot house en classic tot pop. Gedurende de dag kunnen deelnemers genieten van verschillende paneldiscussies, masterclasses en een afsluitende netwerkborrel.

De panels gaan onder meer over onderwerpen als: hoe kom ik aan meer speelplekken? Wat kun je vragen voor een optreden? En het nieuwe platform voor muzikanten: Sonar. Daarnaast is er een demo van het project van de Muziekschool: Blend-It. Dat is een project voor alle jongeren van 12 tot ongeveer 25 jaar in Doetinchem, waarbij je alles kunt leren over het bespelen van een instrument, rappen, songwriting, beats produceren en het opnemen van muziek. Bij de naborrel vinden optredens van diverse artiesten plaats.
Aanmelden kan via de websites van Amphion en DRU Industriepark. De Meeting is van 12.00 tot 17.30 uur en de entree is gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant