De organisatie en vrijwilligers van PIGPOP lopen er de komende jaren weer keurig bij. Foto: Koolmees Photography
De organisatie en vrijwilligers van PIGPOP lopen er de komende jaren weer keurig bij. Foto: Koolmees Photography Koolmees Photography

PIGPOP in het nieuw door vier sponsors

Muziek

BELTRUM – De organisatie en vrijwilligers van PIGPOP lopen er de komende jaren weer keurig bij. Hiermee zijn ze klaar voor weer een nieuwe editie van het festival. De kaartverkoop start op 22 maart.

Het Beltrumse familiefestival PIGPOP, dat al sinds het ontstaan wordt gehouden op het terrein van Stichting Halfweg, loopt er dankzij de steun van vier lokale bedrijven de komende jaren weer strak bij. De organisatie is dan ook heel verheugd met de bijdragen van Joost Installeert, PIT Bouwadvies, Marboma en Scharenborg Beltrum. Met de nieuwe kleding zijn de vrijwilligers van het festival klaar voor de komende jaren. Sponsors zijn nog altijd onmisbaar voor het festival en zijn een belangrijke bron van inkomsten. “Mede door onze sponsoren is het voor ons als organisatie ieder jaar weer mogelijk om een mooi, betaalbaar en laagdrempelig festival te organiseren voor jong en oud. En daar zijn we uiteraard trots op”, benadrukt Marleen Schilderink, één van de organisatoren.

Start kaartverkoop
Op 22 maart start de kaartverkoop voor de aankomende editie. PIGPOP wordt dit jaar gehouden in het weekend van 25 en 26 mei. Er wordt wederom groots uitgepakt en de opzet wordt weer vernieuwd. PIGPOP keert dit jaar terug met maar liefst vier podia. Alle acts zijn inmiddels vastgelegd en op korte termijn volgt via de socials de bekendmaking van het programma. Wie dit jaar voor een aantrekkelijke prijs naar PIGPOP wil, kan vanaf 22 maart een Early Bird-ticket kopen. Let op, want op is op. Ticket zijn vanaf dan te koop via www.pigpop.nl/tickets2024.

De organisatie en vrijwilligers van PIGPOP lopen er de komende jaren weer keurig bij. Foto: Koolmees Photography

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant