Black Picasso. Foto: Roel Kleinpenning

Black Picasso. Foto: Roel Kleinpenning

Foto: Roel Kleinpenning

Eerste bands voor Beapop zijn bekend

Muziek Ulft

ULFT - De eerste twee bands voor het Beapop muziekfestival op Koningsdag in Ulft zijn bekend. Het zijn Mind the Blimp en Black Picasso.

Mind the Blimp is een jonge, enthousiaste band die onderdeel is van de hard- en bluesrock scène in de Achterhoek. Geïnspireerd op de jaren zestig en zeventig spelen zij een energieke set waarin hun eigen nummers het front vormen van de nieuwe generatie klassieke rock. Mind the Blimp zal gaan zorgen voor een fris, nostalgisch geluid en een krachtige show waarbij je niet stil kunt blijven staan.
Black Picasso is na het laatste concert in 1998 ontwaakt uit een diepe, muzikale winterslaap. De leden gingen indertijd allemaal hun eigen weg en zochten nieuwe uitdagingen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en anno 2023 begonnen de mannen weer opnieuw. Wat blijkt: de muziek heeft nog niets aan kracht ingeboet. Het Ulftse kwartet swingt weer als vanouds. Met een cross-over van ballads, blues, rock, funk en meerstemmige samenzang creëert Black Picasso een samensmelting van stijlen die resulteert in een uniek en kenmerkend geluid.

Beapop vindt plaats op Koningsdag, 27 april, op het Kennedyplein in Ulft en start om 13.00 uur. Op de website is meer informatie te vinden. Er zijn nog veel meer activiteiten tijdens Koningsdag zoals de kleedjesmarkt in de ochtend. Gedurende de hele dag is er een Spölplaats speciaal voor kinderen. Alle activiteiten zijn op het Kennedyplein te Ulft en zijn vrij toegankelijk. Ze worden georganiseerd door Oranjecomité Ulft Centrum & Zuid in samenwerking met Schuttersgilde Sint Hubertus Ulft. 


www.beapop.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant