HCW Heren in actie. Foto: PR HCW

PR HCW

HCW Heren nemen punten mee na overwinning tegen Achilles

Sport Winterswijk

WINTERSWIJK - Februari, de tweede maand van het jaar, markeerde tevens de tweede uitdaging voor de heren van HCW. Het moment was aangebroken om weer te laten zien wat er in de afgelopen maand geleerd is tijdens de handbaltrainingen. Het beloofde een boeiende wedstrijd te worden, met een onverwachtse start door een gesloten zaal en het ontbreken van de scheidsrechter. Een speler van Achilles stond snel klaar om de fluit ter hand te nemen.

HCW begon sterk en creëerde een voorsprong, hoewel ze niet alle kansen wisten te benutten. Achilles, alert geworden, profiteerde van de wat verslapte verdediging van HCW en kwam terug. De ruststand was 11-10 in het voordeel van Achilles.

Coach Henk deelde in de rust een strenge peptalk uit, gericht op het versterken van het rechter front, zowel in de aanval als in de verdediging. Na de wissel toonde HCW verbetering in de verdediging en wist het team ook weer te scoren. Achilles maakte weliswaar nog enkele mooie doelpunten, maar HCW hield stand, mede dankzij het sterke keeperswerk van Timo. In de laatste tien minuten liet Achilles de verdediging zakken, waardoor HCW de kans kreeg om de voorsprong uit te bouwen. Met een indrukwekkende eindspurt namen de heren van HCW de punten mee naar Winterswijk, met een eindstand van 20-26.

De heren van HCW hebben opnieuw bewezen dat ze klaar zijn voor uitdagingen en vastberaden zijn om verder te groeien in het handbalseizoen. Op naar de volgende wedstrijd, waar de heren ongetwijfeld opnieuw hun sportieve vaardigheden zullen tonen.

Meer verslagen en uitslagen zijn te vinden op de website.