Gert Kraaijenzang en Heidi Gosselink van damesmodezaak Next Level Fashion. Foto: Richard Stegers
Gert Kraaijenzang en Heidi Gosselink van damesmodezaak Next Level Fashion. Foto: Richard Stegers

Next Level Fashion heeft nog meer te bieden

Economie Vorden

Heropening modezaak op 25 en 26 februari

Door Richard Stegers

VORDEN – Op zaterdag 25 en zondag 26 februari is de heropening van Next Level Fashion. De damesmodezaak aan de Kerkhoflaan 3c in Vorden verhuist van de bovenverdieping naar de begane grond van het pand. “Er is meer ruimte ter beschikking en we hebben nog meer te bieden”, vertellen de eigenaren Heidi Gosselink en Gert Kraaijenzang.

Een frisse nieuwe start met een nieuwe naam. Upstairs Fashion dekte de lading niet meer. Er werd een prijsvraag uitgeschreven voor een nieuwe naam. Jolanda Foget bedacht Next Level Fashion, die optie sprak de eigenaren het meeste aan. Ze won daarmee een modecheque ter waarde van 150 euro. “Met de vernieuwde zaak maken we een volgende stap naar een hoger niveau, er zit duidelijk groei in. De naam is heel toepasselijk dus.”

Zes weken was de winkel gesloten. Die tijd is nuttig besteed. Er moest immers verbouwd worden. Het resultaat mag er zijn. De fraaie en sfeervolle zaak heeft een uitnodigend karakter. Een winkel zoals je die in een centrumplaats en niet op een bedrijventerrein verwacht. De meeste werkzaamheden werden in eigen beheer gedaan. Gert Kraaijenzang was samen met goede vriend Wilco Degenkamp verantwoordelijk voor de flinke klus. Ze hebben er iets moois van gemaakt. “We zijn inderdaad erg tevreden. Het is heel prettig om onze klanten zo te kunnen ontvangen.” De laagdrempelige winkel is ruim van opzet, heeft een open karakter en beschikt met houten elementen over een warme uitstraling. De glazen gevel met voordeur zorgt voor veel lichtinval en is visueel een grote vooruitgang ten opzichte van de dichte roldeur.

De verhuizing zorgt voor meer voordelen. Zo is de toegankelijkheid sterk verbeterd. Voorheen kon de winkel alleen met de trap worden bereikt. “We zitten nu op de begane grond, zonder drempels en dus rolstoelvriendelijk. Er zijn enkele extra grote paskamers waardoor ook mensen met een rollator er gebruik van kunnen maken.” Met toiletten, zes paskamers en een gezellige koffiehoek zijn alle belangrijke voorzieningen aanwezig. De winkeloppervlakte is in de nieuwe situatie flink groter geworden. Daardoor kan het assortiment worden uitgebreid. “We gaan van 140 naar 200 vierkante meter, een heel verschil. Daardoor kunnen we meer laten zien, het aanbod is een stuk ruimer.”

Next Level Fashion voert bekende modemerken als Mila Sarvé, Ivy Beau, Red Button, ES&SY, Sophia Perla, Rossini, Fransa en Fransa Plus. Wekelijks zijn er nieuwe items. Opvallend is dat grote maten sterk zijn vertegenwoordigd. “Dat is wel een onderscheidend onderdeel. We verkopen tot en met maat 54, want dat ontbreekt in veel winkels.” Naast damesmode, schoenen van Tamaris en accessoires zoals riemen, sjaals en tassen is het assortiment vergroot met cadeauartikelen van 100% LEUK. Verder zijn TapParfum en Wasparfum verkrijgbaar. Ook de openingstijden zijn verruimd. Voortaan zijn de deuren geopend op woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Er is volop gratis parkeergelegenheid. “Wij verzorgen ook vriendinnenavonden. Met een hapje, een drankje en gratis deelname.”

Feestelijke heropening
De feestelijke heropening moet een gezellig festijn worden. Iedereen is op zaterdag 25 en zondag 26 februari van harte welkom om tussen 11.00 en 17.00 uur een kijkje te komen nemen in de nieuwe zaak. Op zaterdag wordt met een symbolische handeling Next Level Fashion officieel geopend. Er is een hapje en een drankje en de band Fuzzy Boots verzorgt live muziek, zanger is Gert Kraaijenzang. Ook op zondag is er muziek en catering.

Next Level Fashion is ruim van opzet, heeft een warme uitstraling en beschikt over een gezellige koffiehoek (rechtsachter). Foto: Richard Stegers