Flexvrijwilligers Present voor de verhuiswagen. Foto: Present Winterswijk
Flexvrijwilligers Present voor de verhuiswagen. Foto: Present Winterswijk Present Winterswijk

Vrijwilligers Present helpen alleenstaande moeder

Maatschappij Winterswijk

WINTERSWIJK - Verspreid over meerdere dagen hebben verschillende vrijwilligers van Present een alleenstaande moeder geholpen bij het verhuizen naar haar nieuwe woning. De huurwoning was erg uitgeleefd en moest eerst worden opgeknapt, voordat de moeder met haar drie kinderen konden verhuizen. Het gezin kon deze klus niet overzien, daarom klopten meerdere hulpverleners bij Present Winterswijk aan voor hulp.

Een aantal vrijwilligers startten met het opknappen van de huurwoning. Er werd geverfd, gesaust, laminaat gelegd, gordijnen opgehangen en een vieze keukenplank vervangen door een nieuwe. Een van de vrijwilligers had deze nog thuis liggen.
Een week later kwamen de vrijwilligers voorrijden met een kleine verhuiswagen. Deze werd gehuurd vanuit een bijdrage via het Sociaal Steunpunt Winterswijk. Nadat ze eerst samen een kop koffie met de vrouw hadden gedronken, werd er vervolgens ingepakt, ingeladen en verhuisd. De vrouw was erg blij met alle hulp, hierdoor kan ze nu samen met haar kinderen een frisse start maken in hun nieuwe huis.
Wie ook graag, met een groep, anderen op weg wil helpen, kan contact opnemen met de Natasja te Linde, projectcoördinator Present Winterswijk, natasja.te.linde@presentwinterswijk.nl of T 06 14747345. Voor meer informatie over Present kijk op www.presentwinterswijk.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant