Paul Jonah Smooth Operators. Foto: PR
Paul Jonah Smooth Operators. Foto: PR

Koppelsessie met Paul Jonah en de Smooth Operators

Muziek Bredevoort

BREDEVOORT - Tijdens de koppelsessie van 21 mei is Paul Jonah met de akoestische band de Smooth Operators te gast bij de Koppelkerk. In het sfeervolle boekencafé zullen ze eigen werk laten horen, waarvan veel nieuwe nummers die nog niet zijn uitgebracht.

Met zijn warme stem en virtuoze gitaarspel mengt Paul Jonah het singer-songwriter genre met folk, roots, cinematic en dreampop. Dit levert een interessant repertoire op met verrassende composities en sterke teksten. Als singer-songwriter heeft hij verschillende singles uitgebracht. Momenteel is hij bezig met de opnames van zijn debuutalbum en is hij actief als componist voor tv- en filmprojecten. Diverse elementen hiervan zullen ook te horen zijn tijdens het intieme optreden.
Tijdens de koppelsessie treedt Paul Jonah op met de akoestische band de ‘Smooth Operators’. De band bestaat uit Robbin Delsink (cajon), Menno Esmeijer (gitaar) en Irada Delsink (zang).

Koppelsessies
Elke laatste zondagmiddag van de maand vindt er van 15.00 tot 17.00 uur een koppelsessie plaats in het boekencafé van de Koppelkerk. De laagdrempelige, kleine concerten zijn voor iedereen gratis toegankelijk; een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld. Optredens van singer-songwriters en open jamsessies van (jazz)muzikanten wisselen elkaar elke maand af.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant