Familieberichten

Familieberichten (huwelijksaankondigingen, geboorteadvertenties, rouwadvertenties, dankbetuigingen en dergelijke) worden op de familiepagina in onze kranten geplaatst.

De makkelijkste manier om rouwadvertenties op te geven is via de website Familieberichten.nl. Voor de overige familieberichten kunt u met ons contact opnemen.

Fotoheader Familieberichten

Persoonlijk contact

Het is ook mogelijk om de advertentie per mail te sturen. Voeg dan een Word-document toe met daarin de tekst, de naam van de gewenste krant, de plaatsingsdatum en uw naam en (factuur)adres. U kunt voor overleg of vragen ook telefonisch contact met ons opnemen.

Mail ons

familieberichten@achterhoeknieuws.nl

Bel ons

0544 - 80 10 30

Tarieven

In tegenstelling tot de gewone advertentiepagina’s, hanteren wij voor familieberichten een millimetertarief. Deze advertenties hebben een breedteformaat van twee of drie kolommen en de hoogte is variabel. Wij maken deze advertenties kosteloos voor u op en bij behoefte mailen wij een proefadvertentie voor plaatsing.

De prijs wordt als volgt berekend: aantal kolommen (2 of 3) * hoogte in millimeters * millimetertarief. De prijzen zijn excl. BTW.

Titel Millimetertarief